Vi er landsdækkende og det koster lige så lidt i Nordjylland som på Sjælland.

Løse fliser

Vores kunder vælger reparation af fliser af flere årsager.

Reparation og udskiftning af løse fliser eller ødelagte fliser

Vi tilbyder reparation og udskiftning af løse fliser eller ødelagte fliser for erhvervs- og privatkunder i hele Danmark. Siden 1995 har vi samlet stor erfaring med at reparere løse fliser på fx plejehjem, kontorbygninger og privatboliger. Når vi arbejder med reparation af løse fliser, foregår det uden at forstyrre den daglige drift.

Som husejer eller boligadministrator kender man sikkert til løse fliser i et køkken, badeværelse eller et dørtrin. Løse fliser er i bedste fald irriterende, men det kan i værste fald forårsage ulykker eller skade boligens og bygningens tilstand, idet der under løse fliser i et badeværelse kan samle sig fugt eller vand.

Fordele ved reparation af løse fliser?

Vores kunder vælger reparation af fliser af flere årsager. Reparation af løse fliser er en forholdsmæssig billig og hurtig reparation i forhold til udskiftning af hele flisebelægninger og traditionelt klinkearbejde.

Små reparationer af løse fliser/klinker, dvs. udskiftning af fx 10 løse fliser tager typisk kun en formiddag. Derved undgår institutioner, fx plejehjem at skulle lukke en hel afdeling, ligesom privatkunder kan få repareret løse fliser med mindst mulig gene.

Undgå løse fliser og få en god tilstandsrapport

Ved at få foretaget reparation af løse fliser, kan man undgå en K3 i sin tilstandsrapport.

Vidste du, at løse fliser er en væsentlig mangel, hvorfor mere end 10 løse klinker / fliser kan udløse en kedelig K3 i en ellers fin tilstandsrapport?

Hvorfor bliver fliser løse eller revner?

Der kan være flere årsager til løse fliser på vægge og gulve. Er der fx gået meget på fliserne, samtidig med at de er hule nedenunder, kan forårsage knækkede eller revnede fliser.

Revner betonen under fliserne, fx i forbindelse med fundamentsætninger, kan ligeledes forårsage løse fliser.

Genskabning af farve på fliser

Hvis dine fliser er ødelagt eller er udgået af produktion, har vi en aftale med en dygtig keramiker, som kan reparere og genskabe de originale farver på dine fliser. Fliser limes sammen, hvorefter deres originale keramiske glasur og farve og genskabes.

Ønsker du et tilbud på reparation af løse fliser?

Kontakt os venligst på telefon 40 78 99 61 eller info@dansk-injektion.dk for at få et skriftligt tilbud på udskiftning eller reparation af løse fliser.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for to arbejdsdage.